Читај ми!

Aна и Јелена испале, Јанко прошао

Ана и Јелена заустављене су у осмини финала ВТА турнира у Пекингу. Јанко Типсаревић пласирао се у 2. коло АТП турнира у Токију.

Српска тенисерка Јелена Јанковић заустављена је у осмини финала турнира у Пекингу пошто је изгубила од Карле Суарез Наваро из Шпаније са 7-5, 6-4.

Ни Ана Ивановић није успела да се пласира у четвртфинале истог турнира, пошто је изгубила од Ромине Опранди из Швајцарске са 6-4, 6-3.

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у 2. коло АТП турнира у Токију пошто је савладао Француза Жила Симона са 4-6, 6-3, 6-1.

Противник Типсаревићу у наредној рунди турнира који се игра за наградни фонд од милион и 280.000 долара биће Швајцарац Марк Кјудинели. Кјудинели је на старту био бољи од Мартина Клизана из Словачке 7-6 (7-3), 6-2.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се