Читај ми!

Егзибиција на старту турнеје по Азији

Новак Ђоковић започиње турнеју по Азији егзибиционим мечом против Шпанца Николаса Алмагра у Кинеском Тајпеху. Свестан своје популарности у Азији Ноле је ипак био изненађен групом фанова која га је дочекала на аеродрому у 7 сати ујутру.

Ово је нашем асу први боравак на овом острву. Меч ће му послужити да провери у каквој је форми пред Отворено првенство Кине, које у Пекингу почиње у понедељак. Новак је изузетно расположен и спреман за искушења која га очекују у Кини. Он је био свестан да ужива популарност и у веома удаљеним крајевима планете, али није очекивао да га у седам часова ујутру на аеродрому у Тајпеи Ситију дочека група од педесетак расположених фанова.

"Моји пријатељи и фанови приредили су ми топлу добродошлицу на аеродрому! Изненадио сам се када сам их у толиком броју видео у седам ујутру! Хвала вам свима! Сутра сам поново у канцеларији са Николасом", поручио је Ноле.

Ђоковић и Алмагро су на конференцији за новинаре обећали добар тенис и забаву свима који дођу на њихов меч. Новак је обећао да ће за ту прилику научити неколико фраза на кинеском језику, а најавио је и певачку тачку, ако у дворани буде адекватна атмосфера. Највероватније ће се одлучити за актуелни хит са Далеког истока - "Гангнам стyле".

Ни Алмагро није желео да падне у други план..."Ја ћу можда играти го", нашалио се Шпанац.
Организатори, за сада, нису задовољни продајом улазница. Штампано их је 10.000, а на благајнама их има још око 5.000. Фанови на Тајвану жале се да су карте превише скупе. Најјефтиније коштају око 60 америчких долара, а најскупље нешто мање од 300.

Након овог меча Новак одлазу у Пекинг, где се од понедељка игра Кина опен (наградни фонд 2,2 милиона долара). Тај турнир освајао је 2009. и 2010, а прошле године није могао да брани титулу због повреде.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво