Успешан Јанков старт у Бангкоку

Јанко Типсаревић, који је на Тајланду постављен за првог носиоца, пласирао се у четвртфинале турнира савладавши Јапанца Хирокија Морију са 6:4, 6:4. Наредни Јанков ривал биће бољи из дуела Фернанда Вердаска и Доналда Јанга.

Српски тенисер Јанко Типсаревић успешно је стартовао на турниру у Бангкоку, пошто је данас у другом колу савладао Јапанца Хирокија Морију са 6:4, 6:4.

Типсаревићу, који је на Тајланду постављен за првог носиоца, по један брејк у сваком сету био је довољан за победу и пласман у четвртфинале. Наредни ривал српском тенисеру биће победник меча између Шпанца Фернанда Вердаска и Американца Доналда Јанга.

Прилику да се пласира у четвртфинале имаће и Виктор Троицки, који ће се састати са Гаелом Монфисом. Француз је на старту био бољи од Јужноафриканца Кевина Андерсона са 6:4, 2:6, 7:5.

Троицки и Монфис до сада су се састали два пута и оба пута славио је француски тенисер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво