Троицки добар на старту Бангкока

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло турнира у Бангкоку, победом над Украјинцем Сергејем Стаховским. Троицки је до тријумфа дошао са 6:7 (4:7), 7:5, 6:3, после два сата и 15 минута игре.

Виктор Троицки је био бољи од Сергеја Стаховског из Украјине, у другом колу турнира у Бангкоку, након три сета.

У борби за пласман у треће коло, Троицки ће се састати са бољим из дуела Француза Гаела Монфиса и Кевина Андерсона из Јужноафричке републике, који свој меч играју тек у среду.

Први сет био је и најзанимљивији на мечу, а виђена су по два брејка са обе стране. У најважнијимнијим тренуцима, међутим, Стаховски еј био присебнији и славио је у тај-брејку.

Од тог тренутка, Троицки је заиграо знатно боље и агресивније, што му је донело константно вођство до краја меча. Тако је поприлично лако стигао до 1:1 у сетовима.

У одлучујућем сету је било за нијансу теже, али је са два везана гема у самом финишу српски тенисер стигао до заслужене победе.

У Бангкоку игра и Јанко Типсаревић, који је слободан у првом колу, али ће данас играти у дублу у пару са Немцем Александером Васкеом, а противници ће им бити Јапанци Тацума Ито и Го Соеда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво