Читај ми!

Бојана, ипак, није успела

Бојана Јовановски није успела да савлада Каролину Возњацки у првом колу турнира у Токију, иако је била на корак од изненађења. У мечу који је обиловао атрактивним тенисом и драматичним обртима са 2:1 (6:0,3:6,6:4) тријумфовала је фавориткиња Каролина Возњацки.

Меч је почео доминацијом Каролине Возњацки која је први сет добила са убедљивих 6:0 и ништа није наговештавало драматичну борбу која ће уследити.

Ипак, у другом сету Бојана Јовановски се враћа у меч и на старту прави брејк. На 3:1 Возњацки успева да узврати брејком и изједначи резултат да би у финишу сета Бојана дошла до новог брејка. Успева да сачува предност и добија сет са 6:3, изједначивши на 1:1.

Одлучујући сет Бојана почиње новим брејком, али Каролина Возњацки одмах узвраћа рибрејком за 1:1. Јовановски наставља сигурном игром и Возњацки поново има проблем да реализује свој други сервис, али напослетку успева у томе.

При резултату 3:3, на сервис Каролине Возњацки, изненадни пљусак прекида меч, а тенисерке одлазе на паузу за коју је неизвесно колико ће трајати.

После прекида наша тенисерка наставља меч одузимајући сервис противници, али Данкиња узвраћа рибрејком и после свог добијеног сета води са 5:4. Бојана сервира за останак у мечу. Каролина Возњацки стиже до чак три меч лопте на Бојанином сервису. Наша тенисерка успева да спасе све три, али Возњацки стиже и до четврте коју успешно реализује за победу у драматичном мечу.

Возњацки ће у другом колу играти против победнице меча Данијела Хантухова (Словачка) - Јекатарина Макарова (Русија).

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво