Читај ми!

Обрадовић задовољан

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић задовољан је жребом за прво коло Дејвис купа, пошто је Србија могла да добије знатно теже ривале.

"Задовољан сам жребом, с обзиром кога смо могли да добијемо у првом колу. Белгија је врло озбиљан противник, али ипак много лакши од Швајцарске која је такође могла да нам западне. Играћемо у гостима, тако да ћемо озбиљно прићи мечу. То ће за њих бити спектакл јер им долазе прваци света, па ће се максимално припремити за дуел", рекао је Обрадовић.

Селектор се нада да ће четворица најбољих српских тенисера Новак Ђоковић, Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Ненад Зимоњић моћи да играју у дуелу са Белгијом.

"Морам да се чујем са свим играчима. Иде крај сезоне, па припреме, па Аустралијан опен, који је због различитих временских зона напоран турнир. Има још доста времена, очекујем све играче, али ћемо видети када појединачно будем попричао са њима. Надам се да ће сва чеворица моћи да играју", истакао је селектор Србије.

Обрадовић је казао да ће морати да детаљно анализира противника, пошто српски тенисери не играју често против белгијских.

"Посао неће ни случајно бити лак, Белгија је претходних 10-ак година знала да победи велике репрезентације. Можда немају познате појединце, али су прави Дејвис куп тим. Морам добро да испланирам план путовања, да направим скаутинг, јер је противник непознат пошто наши играчи не играју често са њиховим", казао је он.

Србија ће гостовати Белгији од првог до трећег фебруара следеће године у првом колу Дејвис купа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво