Повратак Рафе Надала

Тениски свет је на ногама, Рафаел Надал све ближи повратку на терен. Шпанац напорно тренира, пре свега у теретани, и само је питање времена када ће поново "изаћи на црту" Ђоковићу, Федереру и, никако не смемо заборавити, Ендију Мареју.

Тениска сезона полако улази у своју завршну фазу а њега и даље нема. И сасвим сигурно недостаје свима, од самих играча до целе тениске и спортске јавности.

Рафаел Надал пропушта турнир за турниром, али све са циљем да коначно реши хронични проблем који има са коленима.

Тимови лекара су му рекли да мора да паузира два до три месеца, то се полако оудужује, али Надал не очајава.

Како је сам рекао за шпанску „Марку", дани су му се чинили никад дужи, и у појединим тренуцима осећао се као да започиње сасвим нову тениску причу.

Процес опоравка подразумева и по неколио сати проведених у теретани. Слику коју видите управо је сликана тамо, да би касније била постављена на Фејсбук.

"Управо сам завршио са теретаном за ово поподне. Заиста напорно вежбам како би био што пре спреман за повратак", написао је Надал још у понедељак.

У разговору са шпанским новинарима био је шкрт на речима. „Враћам се", је било све што је изустио.

За тенис уопште, повратак великог шампиона, када год он буде, биће од велике важности. Са Федерером као водећим у каравану, Ђоковићем од кога се тек очекују нови трофеји и рекорди, а сада и разгоропађеним Марејом, присуство опорављеног и спремног Надала може донети само нова узбуђења и неизвесност.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво