Читај ми!

Њујорк уживо: Супер Серена

Браћа Брајан дошли до 12. грен слем титуле у каријери, чиме су претекли легендарног Марка Вудфорда и Тода Вудбриџа. Азаренка боља од Шарапове, Серена "почистила" Сару Ерани. Ђоковић против Ферера сутра после 20 сати.

00.59 - Серена Вилијамс други је финалиста Ју-Ес Опена. Америчка тенисерка била је немилосрдна према Сари Ерани, 6:1, 6:2. Меч је трајао сат и 6 минута.

00.25 - Серена "почистила" у првом сету Сару Ерани са 6:1 за 32 минута.

23.55 - Почео и други полуфинални дуел између Серене Вилијамс и Италијанке Саре Ерани.

23.31 - Викторија Азаренка први је финалиста Ју-Ес опена. Белорускиња боља од Марије Шарапове са 2:1, по сетовима 3:6, 6:2, 6:4.

22.12 - Азаренка се реванширала Шараповој, 6:2. Игра се трећи сет.

21.20 - Марија осваја први сет са 6:3. 

20.45 - Почео полуфинални дуел Марије Шарапове и Викторије Азаренко. 

20.06 - Боб и Мајк Брајан освојили су титулу у конкуренцији дублова, пошто су у финалу савладали Индијца Леандера Паеса и Чеха Радека Штепанека са 6:3, 6:4. Ово је четврти тријумф Американаца у Њујорку, пошто су га претходно освајали 2005, 2008 и 2010. године.

19.22 -  Браћа Брајан су на пола пута, први сет су добили са 6:3

18.35 - Почео меч за титулу у дублу измећу браће Брајан и пара Паес-Штјепанек.  

Наставља се такмичење на Отвореном првенству САД. Дванаестог дана такмичења у Њујорку на прогрмау су полуфинала у женској конкуренцији као и финале мушког дубла.

Први на терен око 18.30 часова излазе Американци Боб и Мајк Брајан, који ће пред домаћом публиком покушати да се домогну новог трофеја против  индијско-чешког пара Леандро Паес и Радек Штјепанек. 

Од 20.00 часова следи први полуфинални меч две највеће тениске "вриштавице" Викторије Азаренке и Марије Шарапове.

Други полуфинални пар чине фаворизована Серена Вијијамс и Итајијанка Сара Ерани. Њихов меч је на програму од 22 часа.

Српски тенисер Новак Ђоковић полуфинални меч на УС опену против Шпанца Давида Ферера играће у суботу после 20 сати, саопштили су данас организатори.

Њихов меч постављен је као други на централном "Артур Еш" терену и уследиће након полуфинала у којем се од 17 сати састају Британац Енди Мареј и Чех Томаш Бердих.

Ђоковић је добио осам од 13 мечева са Ферером. Последњи пут састали су се ове године на Мастерсу у Мајамију и славио је српски тенисер са 2:0 у сетовима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се