Јанко у четвртфиналу, на реду је Ферер

Јанко Типсаревић убедљиво је савладао Немца Филипа Колшајбера са 3:0 (6:3, 7:6, 6:2). Српски тенисер ће у четвртфиналу играти против четвртог носиоца, Шпанца Давида Ферера.

Српски тенисер Јанко Типсаревић други пут узастопно пласирао се у четвртфинале Ју-Ес Опена, пошто је савладао Немца Филипа Колшрајбера са 6:3, 7:6 (7:5), 6:2.

Mеч је практично трајао два дана, јер је ноћас прекинут при вођству Типсаревића са 5:2 у првом сету. Када је вечерас коначно настављен српски тенисер прво је рутински завршио први сет, затим је мало компликовао у другом, али је тај део игре ипак добио у тај-брејку, а онда славио и у трећем сету.

Меч је трајао два сата и 59 минута, а Типсаревић сада у међусобном скору води са 3:2.

Његов ривал у четвртфиналу биће Шпанац Давид Ферер. До сада су се састали три пута, а Ферер је два пута био бољи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије