Читај ми!

Бојана није успела

Бојана Јовановски поражена од Словакиње Доминике Цибулкове са 2:0 по сетовима 7:6 (7:3), 7:6 (7:3) у другом колу Ју-Ес Опена. Велика борба са доста преокрета у тачно 120 минута игре.

Бојана показала да се враћа у форму. Пружила је велики отпор противници, била на прагу изненађења. Ипак у одлучујућим тренутцима Цибулкова показала да је искуснија и заслужено дошла до тријумфа.

На тенисерка је почела брејком. Противница покушава да узврати, 15:40. Користи другу брејк лопту за изједначење. При вођству Цибулкове од 3:2, Бојана поново губи сервис. Цибулкова је сигурна на свој сервис и води са 5:2.

Бојана се враћа у меч, са нулом осваја свој сервис и прекида низ противнице. У наредном гему Цибулкова је сервирала за сет, међутим наша тенисерка долази до две брејк лопте, користи другу и враћа брејк. Бојана потом стиже до изједначења, 5:5.

Противница успева да прекине серију наше тенисерке и обезбеди тај-брејк. Јовановска успева да освоји свој сервис, па је сет ушао у тај брејк. Цибулкова концентрисанија и лако решава тај-брејк у своју корист, 7:3.

Обе тенисерке сигурне на старту другог сета. Међутим, Бојана има броблема у наредном сервису, 15:40, неуспева да се извуче и противница долази до брејка предности. Бојана узвраћа, сада она има две везане брејк шансе користи прву и враћа брејк. У наставку противница поново појачава долази до 5:3 и сервира ѕа меч. Наша тенисерка се не предаје, узвраћа напад и кау у првом сету изборила се за изједначење. Обе тенисерке су сигурне на свој сервис тако да је и други сет ушао у тај-брејк.

Поново је Цибулкова сигурнија, идентичним резултатом 7:3 добија тај брејк за коначну победу у мечу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво