Читај ми!

Јеца надиграла Векино

Јелена Јанковић је савладала Лару Аруабарено-Векино из Шпаније са 2:0 по сетовима 6:4, 6:2 и пласирала се у треће коло Отвореног првенства Америке. Нашој тенисерки требало 1 сат и 46 минута да савлада противницу.

Са доста осцилација у игри, нарочито у првом сету Јелена је успела да савлада Шпањолку. Чинило се да ће наша тенисерка лакше сломити отпот противнице нарочито после два брејка предности у првомс ету, ипак успела је да задржи један брејк и добије сет. У другом много боља игра Јанковићеве и сигурна победа.

Јанковићева је кренула одлично, од самог старта наметнула свој стил игре. На почетку сета притиска сервис противнице, међутим неуспева да искористи шансу. У другом покушају успева да одузме сервис противници, а потом и да материјализује предност, 3:1. При резултату 3:2 Јелена има великих проблема на свој сервис, противница пропушта неколико шанси. Ипак, Јеца усева да задржи предност. У наредном гему Јанковићева има две брејк лопте, користи прву и води са 5:2.

Јанковићева поново има проблеме на свој сервис, Векино долази до три везане брејк шансе. Користи другу и враћа један брејк, потом је сигурна на свој сервис и смањује на 5:4. Јелена поново сервира за сет, овог пута је сигурна и решава сет у своју корист 6:4.

Јелена долази до брејка на старту другог сета, међутим и даље се мучи на свој сервис и дозвољава противници да дође до брејк шансе. Одбија напад противнице и осваја свој сервис. У наставку наша тенисерка успева да одржава предност. При вођству од 4:2 поново долази до брејка.

Сервис Јанковићеве за меч, рутински добија гем за коначних 6:2 у другом сету.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво