Читај ми!

Ана наставља доминацију

Ана Ивановић је савладала Софију Арвидсон са 2:0 по сетовима 6:2, 6:2. Наша теннисерка наставила са одличним играма и за 66 минута сломила отпор противнице.

Ивановићев на старту имала проблема са сервисом. Ипак, успева да дође до игре и брзо ломи отпор Швеђанке. Од резултата 2:2 у првом сету Ана осваја 8 везаних гемова и ломи противницу, која није имала решења за агресивну игру наше тенисерке. Потом Ана рутински приводи меч крају.

Ана је на старту имала проблема на свој сервис. У првом гему успела је да се извуче. Наредни сервис гем нови проблеми за нашу тенисерку, 0:40. Ивановићева  поново стиже до изједначења, потом осваја гем. Наша тенисерка коначно долази до игре, смањила је број грешака што јој је улило додатно самопоуздање. Напала је сервис противнице и без изгубљеног поена дошла до брејка 4:2.

Арвидсон поново напада сервис наше тенисерке, која се брани снажним винерима и задржава предност. У наредном гему Ивановићева поново одузима сервис Швеђанки за 6:2 у првом сету.

Ивановићева сигурна на старту другог сета, наставља да диктира игру и снажним и прецизним ударцима ломи противницу. Експресно уз два брејка долази до 4:0. У наредном гему на сервис наше тенисерке Арвидсон долази до брејк лопте, пропушта је, другу успева да искористи и враћа један брејк.

Ана настављавља са одличном игром, напада противницу и поново јој одузима сервис, 5:1. Уследио је Анин сервис за меч. Пропушта две меч лопте, а потом противница користи брејк шансу. На сервис противнице Ивановићева долази до две везане меч лопте, користи другу за 6:2 у другом сету.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво