Читај ми!

Убедљива Јелена

Јелена Јанковић је победила Украјинку Катерине Бондаренко са 2:0 посетовима 6:1, 6:2. Брзо и лако за нешто више од једног часа игре наша тенисерка је стигла до убедљиве победе. Портивница у другом колу је Лара Аруабарен из Шпаније.

Након одличне игре у Даласу, Јелена је наставила у истом стилу на Ју-Ес Опену. Убедљива победа. Без превише напора стигла је до пласмана у друго коло. Врло брзо је сломила отпор Украjинке. Јанковићева је од старта наметнула свој стил игре не дозволивши противници да дође до даха.

Одлична игра наше Јелене у првом сет. Након уводних гемова које обе тенисерке решавају у своју корист, Јелена проналази кључ за игру противнице, која нема одговор. Јанковићева редом осваја гемове и добија први сет са 6:1. Нашој тенисерки је било потребно само 29 минута да добије сет.

Сличан сценарио и у другом сету. Јелена поново долази до раног брејка, који успева да материјализује и води са 4:1. Противница покушава да се врати у меч, ипак Јанковићева јоj то не дозвољава. До краја сету наша тенисерка противници препушта само један гем, 6:2 у другом сету који је трајао 45 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво