Читај ми!

Мекинро: Ноле осваја Ју-Ес Опен

Џон Мекинро уверен је да ће Ђоковић успети да одбрани титулу на Ју-Ес Опену. Иако је конкуренција велика и без Надала, у главне преденденте за трофеј Мекинро сврстава и Федерера и Марија, али нашем асу даје највеће шансе.

Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро предвиђа да ће Новак Ђоковић успети да одбрани титулу на Ју-Ес Опену, последњем гренд слем турниру сезоне који је почео у Њујорку. Четвороструки победник тог турнира сматра да је тешко изабрати ко ће ове године бити најбољи пошто су, поред Ђоковића, у одличној форми и Роџер Федерер и Енди Мари, али је свој "глас" ипак доделио српском тенисеру.

"Мој избор је Ђоковић, иако је тешко одлучити се за једног од тројице врхунских момака", рекао је Мекинро, који је одувек наклоњен Новаку. Пре неколико година, Американац се са коментаторске позиције сјурио на терен стадиона "Артур Еш" да би одиграо поен са Ђоковићем.

Према оцени Мекинроа, у одсуству повређеног Рафаела Надала већу "корист" могу да имају Ђоковић и Федерер него Мари.

"Мари је већ губио од Ђоковића и Федерера на гренд слем турнирима. Да питате Роџера, иако вам не би признао, био би срећан да не мора да игра са Рафом, јер има прилично лош скор против њега. За Федерера је добро да се уопште не састају. Рекао бих да Ђоковић има највеће шансе", поручио је Мекинро.

Ђоковић у одбрану титуле креће дуелом против Италијана Паола Лоренција који је на програму у уторак или среду.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво