Ђерона пред почетак Европског првенства: Верујем у тим, имамо чему да се надамо

Рукометна репрезентација Србије 12. јануара са почетком од 18.00 започиње наступ на Европском првенству у Немачкој. Селектор тима Антонио Ђерона истакао је на конференцији за медије да верује у своје изабранике.

Србија се налази у групи Ц и мечеве ће играти у Олимпијској дворани у Минхену. Први дуел ће одиграти против Исланда.

Селектор Србије Тони Ђерона навео је да је група у којој се налази Србија најуједначенија на првенству Европе.

"Четири екипе које у свакој утакмици могу да превагну на своју страну, то ће све бити тешки и изазовни дуели. У другим групама, фаворити су изразитији, док код нас то није случај. Верујем у могућности свог тима, али Исланд је екипа која има играче са можда најбољим индивидуалним квалитетима у нападу. Имају доста играча који могу да направе разлику у игри један на један. Доста трче и држе висок темпо, али знамо своје предности и трудићемо се да их адекватно искористимо", истакао је селектор Србије.

Ђерона је рекао да репрезентација има квалитете са којима може да се супростави Исланду, те да су они јасни и препознатљиви.

"Верујем у адекватну одбрану, добру ролу наших голмана и да уз квалитетан напад који можемо да пружимо, имамо чему да се надамо на отварању првенства", рекао је Тони Ђерона.

Утакмицу Србија - Исланд можете гледати на Другом програму РТС-а од 18.00, а најважније детаље можете пратити на нашем порталу.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара