Читај ми!

Брегар: Нисмо играли овако тешке утакмице, имали смо шансу

 Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар изјавио је у Хернингу да је његов тим имао шансе да победи Пољску на Светском првенству. 

Рукометашице Србије поражене су од селекције Пољске резултатом 22:21 у мечу првог кола Треће групе друге фазе такмичења на СП. Србија је овим поразом изгубила све шансе за пласман у полуфинале.

"У оваквом саставу нисмо играли овако тешке утакмице, а Пољска је квалитетан противник. Имали смо своје шансе, али нисмо имали снаге, нисмо добили неке дуеле у нападу у којима бисмо стварали вишак. На крају се променио и критеријум суђења и мислим да је то пресудило. Ово је био велики изазов за који смо се добро спремили, добри смо били у одбрани, били смо близу тога да упишемо другу победу, али нажалост нисмо издржали до краја", рекао је Брегар, преноси званични сајт РСС-а.

Капитен Србије Сања Радосављевић изјавио је њеном тиму недостајало снаге у завршници утакмице.

"Бориле смо се целу утамицу, али поново нам је фалило снаге у завршници да задржимо предност и упишемо победу. Надам се да ће нам ово бити важне лекције за будућност, да ћемо бити фокусираније и сигурније у наредним мечевима, нарочито у реализацији", поручила је Радосављевић.

Србија ће у суботу у другом колу Треће груп друге фазе на СП играти против Немачке.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара