Читај ми!

Перић: Великом жељом до ЕП

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Дејан Перић изјавио је након победе српских репрезентативаца над Израелом, да је веома поносан на своје играче, јер су великом жељом дошли до пласмана на Европско првенство.

Рукометна репрезентација Србије савладала је у Краљеву селекцију Израела са 32:23 и пласирала се на Европско првенство у Пољској.

"Поносан сам на све играче који су изгурали овај квалификациони циклус и на крају заслужено прославили значајан успех. Било је током квалификација и осцилација, али велику жељу и мотив ових играча нико не може да оспори", изјавио је Перић на конференцији за новинаре.

Селектор је нагласио да су пласманом на ЕП постављени темељи будућности српског рукомета.

Репрезентативац Далибор Чутура, који је у Краљеву прославио 40. рођендан, рекао је да Израел нису подценили ни у једном тренутку утакмице.

"Веома озбиљно смо ушли у утакмицу и свих 60 минута одиграли максимално концентрисано, јер Израел није наивна екипа. Остварили смо зацртани циљ, пласирали се на ЕП, и свима од срца честитам на том успеху", рекао је Чутура.

Изабраници Дејана Перића су пласман на ЕП обезбедили у среду када су у Бару одиграли нерешено са Црном Гором (23:23) и освојили важан бод, а победом у Краљеву су то све потврдили.

Србија у групи четири има осам освојених бодова, а које ће место на крају заузети зависи од исхода меча Исланд - Црна Гора.

Европско првенство одржаће се од 17. до 31. јануара 2016. године у Пољској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара