Рукометашицама крагујевачког Радничког "дупла круна"

Рукометашице Радничког из Крагујевца освојиле су вечерас Куп Србије, пошто су у финалу победиле екипу Јагодине 26:18 (16:6). Претходно су освојиле и титулу првака државе.

Од првог минута екипа Радничког је показала зашто је шампион Србије и неприкосновена у држави.

До 22 минута изабранице тренера Александра Радосављевића су примиле само три гола, а највећу предност су имале на полувремену - 16:6.

У победничкој екипи су се на вечерашњем мечу посебно истакле голман Јована Рисовић са 20 одбрана и Анђела Јањушевић, која је постигла 14 голова.

"Овом утакмицом смо показали да смо најдоминантнија екипа у Србији. Мислим да смо достојно репрезентовали женски рукомет у Европи, Србији и град Крагујевац. Честитам девојкама и свим људима у клубу на великом успеху и освајању дупле круне. Знали смо квалитет Јагодине, али показли смо да када је најпотребиније без три играчице из прве поставе, смо најбољи у Србији", рекао је после меча Радосављевић, пренео је Рукометни савез Србије.

Тренер Јагодине Зоран Ивић казао је да је Раднички заслужено победио.

"Утакмица је имала непланирани ток за мене. Непланирано смо промашили четири пенала. Узео сам два тајм-аута, али нису помогли. На полувремену сам рекао девојкама да дају све од себе, али била је то велика разлика и нисмо стигли да се приближимо и покушамо да преокренемо резултат", навео је Ивић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво