Читај ми!

Банделије: Још није касно за ОИ

Најбоље рукометашице Србије завршиле су такмичење на Првенству Европе у Хрватској и Мађарској, али не губе наду да ће се пласирати на Олимпијске игре у Бразилу 2016. Протекло првенство је горко искуство које ће ипак, надају се, допринети бољим резултатима у будућности.

Изабранице селектора Саше Бошковића су се после три пораза у групи опростиле од наставка Европског првенства, заузевши 15. место.

"Тако је у спорту, некада добијаш утакмице, а некада их губиш. Спорт је суров. Један дан си на врху, други на дну. Ја сам то научила, није ми ово прво разочарење. Некада буде лепих ствари, а некада треснеш о под да научиш. Имале смо много повреда пре почетка ЕП. Нама је ово првенство послужило за наук. сада смо себи закомпликовале пут, али још није касно за Олимпијске игре", рекла је Биљана Банделије.

Она је нагласила да су "ове биле три напорне године за репрезентацију".

"Чека нас наставак сезоне, да се сумирају утисци, види шта и како даље, али надам се да нам је ово била велика школа да убудуће не правимо исте грешке", додала је Банделије.

Драгана Цвијић такође не може да сакрије разочарење, али истиче да је ово било велико искуство из којег треба извући праве поуке.

"Не могу да кажем да су се главе охладиле после пораза и елиминације са ЕП. Доказали смо да свако може да победи и да изгуби, и да не треба отписивати ниједног противника, ма какви да су резултати. Ово је велика школа за нас и велико искуство за даље. Најтеже је устати када си доле, али ми то треба да научимо и да нам ово буде последњи пут", рекла је Цвијићева.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара