Читај ми!

Повратак Јовановића након две године

Рукометаш Партизана Љубомир Јовановић рекао је да је задовољан што се после двогодишње суспензије вратио спорту, а нада се да ће са црно-белима освојити титулу шампиона Србије.

После две године неиграња због суспензије, рукометаш Партизана Љубомир Јовановић вратио се у такмичарски погон.

"Две године памети. Две године у којима сам сазрео, радио на себи, скрасио се, променио лоше навике... Ја сам рукометаш Партизана који ће са својим тимом на крају ове спортске сезоне освојити титулу државног шампиона", рекао је Јовановић агенцији Бета.

Некадашњи играч Војводине, а од зимус играч београдских црно-белих, после двогодишње суспензије враћа се на терен.

Јовановић је 14. маја 2011. године на мечу између Војводине и Партизана био позитиван на три анаболичка стероида - болденон, тестостерон и тренболон. Након тога изречена му је двогодишња суспензија.

Он је пре тог меча доживео озбиљну повреду мишића на стомаку, а, како је рекао, имао је два избора - или да са трибина посматра утакмицу или да игра.

"Изабрао сам да играм. На своју руку сам тражио да добијем блокаде у мишић и узимао сам их 15 дана, али нисам знао да је недозвољен било који лек који сам користио. Једноставно, у том тренутку жеља за игром је била јача и нисам много размишљао", рекао је он.

После изречене казне његов однос са Војводином се променио.

"Војводина ми је као клуб била најдража до једног момента - оног када су се људи из клуба оградили од мене након суспензије и врло брзо раскинули уговор са мном. Војводина као Војводина, у којој сам поникао, јесте ми и даље драга, али не и сви у њој", рекао је Јовановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво