Читај ми!

Брковић: Борба до последњег даха

Рукометаши Партизана спремни су да задају муке противнику на последњем, вероватно и најтежем гостовању ове сезоне у СЕХА лиги, у Белорусији, тврди тренер црно-белих Александар Брковић. "Познајем игру Брест Мешкова, али још боље познајем своје саиграче у Партизану и знам да неће устукнути ни пред једним противником", каже Милош Костадиновић.

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић каже да ће црно-бели покушати да изненаде белоруски Мешков на гостовању у Бресу у мечу регионалне СЕХА лиге.

"Ово нам је последње гостовање у СЕХА лиги у сезони, а уједно и једно од најтежих. Играмо против екипе која је учесник фајналфора и то довољно говори о њеном квалитету. Даћемо све од себе да публици Брест Мешкова покажемо шта знамо и да се боримо за победу свих 60 минута", изјавио је Брковић.

Милош Костадиновић, који је био члан белоруског тима, истакао је да зна шта његову екипу очекује.

"Познајем игру Брест Мешкова, али још боље познајем своје саиграче у Партизану и знам да неће устукнути ни пред једним противником. Борићемо се, два кола су до краја и ми желимо да поправимо утисак тако што ћемо уписати још бодова", рекао је Костадиновић.

Утакмица 17. кола СЕХА лиге између Партизана и Брест Мешкова игра се сутра од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво