Читај ми!

Бошковић: Паметно и борбено на Норвежанке

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да његова екипа мора бити паметна у мечу против Норвешке и да борбеношћу покуша да избори пласман у полуфинале Светског првенства.

Тренер наших рукометашица Саша Бошковић сматра да његове играчице морају бити паметне и борбене уколико желе да победе Норвешку у четвртфиналу Светског првенства.

"Сутра нас очекује тешка утакмица са најбољим тимом на свету. Сматрам да наш кључ за победу треба да буде одбрана, као и увек до сада, и из одбране ће произилазити добар напад. Не смемо лако губити лопте и дозволити им полуконтре из којих су изузетно опасне", рекао Бошковић новинарима је у Ковилову.

"Морамо бити паметни на терену и да борбеношћу покушамо да изборимо пролазак у наредну рунду", додао је српски селектор.

Меч четвртфинала Светског првенства између Србије и Норвешке игра се у среду од 20.15 у Београдској арени.

"Они су екипа која годинама игра на шампионатима света и Европе и на Олимпијским играма и то је њихова предност јер имају искуство. Добро је што се с њима састајемо у четвртфиналу, а не у финалу, јер мислим да баш због тог континуитета који имају не бисмо могли да их добијемо у финалној борби", рекао је Бошковић.

Он је додао да је ситуација у његовој екипи добра, да су девојке расположене и да сутра, и поред "ситних" повреда, неће бити проблема.

Бошковић је позвао публику да испуни Арену и да тако обори рекорд по гледаности на шампионатима света за рукометашице.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво