Читај ми!

Биће веома тешкo са Корејом

Селектор рукометашица Србије Саша Бошковић оценио је да ће утакмица осмине финала Првенства света против селекције Јужне Кореје представљати тежак испит за његове изабранице.Утакмица између рукометашица Србије и Јужне Кореје на програму је 16. децембра од 20.45 сати у Београдској арени.

Након завршетка прве фазе такмичења и расплета у групама А и Б, Србија је победом Бразила над Данском заузела друго место у Б групи и играће са трећепласираним тимом из А групе, Јужном Корејом.

"Биће то јако тешка утакмица. Кореја је незгодан противник, нешто попут Јапана. Играју дубоке одбране, али ми ћемо се спремити за тај дуел. Задавале су много проблема селекцијама из групе А у Београду, али су и Црна Гора и Француска биле боље од њих. Свесни смо тежине дуела, али имамо довољно времена да се спремимо", изјавио је Бошковић.

Поуздани голман Катарина Томашевић такође сматра да је азијска репрезентација неугодан противник.

"Очекује нас тешка утакмица. Што се мене тиче, желела сам да избегнемо Кореју у осмини финала. Нама не одговара та дубока одбрана и њихов стил игре. Спремаћемо се и даћемо све од себе, па шта нам бог да", казала је Томашевић.

Утакмица осмине финала Светског првенства између рукометашица Србије и Јужне Кореје на програму је 16. децембра од 20.45 сати у Београдској арени.

У осмини финала 15. децембра играју се мечеви Немачка - Ангола (Нови Сад, 17.30 сати), Данска - Црна Гора (Београд, 18), Пољска - Румунија (Нови Сад, 20.15) и Француска - Јапан (Београд, 20.45), а 16. децембра Мађарска - Шпанија (Нови Сад, 17.30), Бразил - Холандија (Београд, 18) и Норвешка - Чешка (Нови Сад, 20.15).

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се