Читај ми!

Први пораз црногорки

Женска рукометна репрезентација Француске победила је у Београду селекцију Црне Горе са 17:16 у четвртом колу Светског првенства. Ово је први пораз рукометашица Црне Горе а Француска је и даље без пораза у Групи А.

У преосталим мечевима Групе А Холандија је савладала Конго са 33:21, а Јужна Кореја је убедљиво победила Доминиканску републику са 51:20.

После четири кола, Француска је прва са свим победама и осам освојених бодова, Јужна Кореја на другом и Црна Гора на трећем месту имају по шест бодова, док је Холандија четврта са два бода мање.

У мечевима у Групи Б у Нишу Србија је била боља од Данске са 23:22, Бразил је победио Јапан са 24:20, а Кина Алжир са 27:25.

На табели Групе Б први је Бразил са осам бодова, Данска је друга са шест, колико има и Србија на трећој позицији. Јапан је четврти са само два бода, петопласирана Кина, такође, има два бода, док је Алжир без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво