Читај ми!

Бошковић: Превише грешака

Направили смо доста техничких грешака, а Бразил је имао фантастичну Песоа на голу, која је одлучила утакмицу, рекао је селектор Бошковић после пораза од Бразила. Средњи бек Кристина Лишчевић, упркос поразу, поносна на екипу.

Селектор рукометашица Србије Саша Бошковић рекао је вечерас да је у поразу од Бразила на Светском првенству његов тим направио превише техничких грешака, али да мора брзо да се опорави због новог, важног дуела са Данском у среду.

"Направили смо доста техничких грешака, а Бразил је вечерас имао фантастичну Песоа на голу, која је одлучила утакмицу. Промашили смо много зицера, у првом полувремену смо кренули и имали шансу да поведемо. Поново смо тражили игру у другом делу и кад смо је нашли, опет се појавила Песоа. Морамо да будемо много концентрисанији", рекао је Бошковић на конференцији за новинаре у хали Чаир.

Србија је у трећем колу СП изгубила од Бразила са 25:23 и то јој је био први пораз на шампионату. Српске рукометашице сутра се састају са Данском.

"Мислим да ће против Данске бити јако тешко. Ипак, да се вратим на Бразил, да смо победили, добили би пуно на самопоуздању. Ни у А групи са којом се укрштамо не зна се ко ће бити први, други или четврти, такође ту је и меч Данска - Бразил. Нама ће бити јако тешко, морамо добро да се спремимо, имамо ноћ одмора и дан пред собом", закључио је Бошковић.

Средњи бек Кристина Лишчевић рекла је да је, упркос поразу, поносна на екипу.

"Задовољна сам зато што смо покушале да дамо све од себе. Морамо да заборавимо на ову утакмицу и да се фокусирамо на сутрашњи меч јер је Данска много јача и озбиљнија. Надам се да ће сутра резултат бити у нашу корист", казала је Лишчевићева.

Њена саиграчица Јелена Живковић оценила је да у сутрашњем мечу Србија мора да сведе техничке грешке на минимум.

"Вечерас смо биле агресивне и бориле се до 60. минута, али фалила нам је једна одбрана и један гол. Ипак, резултат је отишао у корист Бразила. Надамо се да сутра неће бити тако, покушаћемо да дамо све од себе, видећемо како ће бити на крају", закључила је она.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво