Читај ми!

Савладана Ангола у Врњачкој Бањи

Рукометашице Србије савладале Анголу у припремном мечу за Светско првенство 34:21. У суботу ривал изабраницама Саше Бошковића биће Хрватска. Селектор тврди: Спремни смо за почетак такмичења!

Женска рукометна репрезентација Србије победила је данас у Врњачкој Бањи селекцију Анголе са 34:21 (17:10) у припремном мечу за Светско првенство.

Србија је пред око 1.000 гледалаца у дворани "Владе Дивац" играла је добро током целе утакмице, држећи ритам. Селектор Саша Бошковић пружио је шансу свим играчицама.

Србија следећи меч на припремном турниру игра сутра, када се састаје са Хрватском.

"Испунили смо све своје задатке кад је ова утакмица у питању. Све девојке играле су 20 минута. У суботу нас очекује доста тежи меч са селекцијом Хрватске. На крају, могу да кажем да смо спремни за старт Светског првенства", рекао је Бошковић.

Светско првенство у Србији почиње 6. децембра, а Србија тада игра против Јапана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво