Читај ми!

Партизан изгубио од Вардара

Рукометаши Партизана изгубили су у Београду од екипе скопског Вардара са са 28:27 (16:15), у 11. колу регионалне СЕХА лиге. То је десети пораз црно-белих у досадашњем делу такмичења, док су Скопљанци остварили седму победу.

У једној неизвесној и по суђењу дискутабилној утакмици, црно-бели су поново остали без бодова. Тас је овог пута пао на страну Вардара па су Македонци славили са 28:27 (16:15).
Нејефикаснији у Партизану био је Александар Радовановић са 6 голова, а у Вардару Игор Карачић са једнаким бројем постигнутих голова.

За само 7 дана, црно-бели су одиграли две јаке утакмице, и у обе им је победа измакла за један гол. Иако су играли изнад свих својих могућности, то није било довољно да славе на Бањици. За разлику од претходних мечева када су се углавном трудили да сустигну противника, сада се играло гол за гол. Највећу предност Партизан је имао у 39. минуту када је водио са 3 гола.

Како је Вардар изједначио, а затим и повео - то је мало коме јасно. Вероватно због запажене улоге судија на терену.

"Поносан сам на своју екипу јер смо одиграли квалитетно ову утакмицу, као и претходну са Војводином. Жао ми је што то није било довољно за победу", рекао је након меча пивот Партизана, Мијајло Марсенић. 

Можда је мало ко очекивао, али на крају је испало као да играмо дерби утакмицу. Тражили смо шансу у умору екипе Вардара и криво ми је што нисмо узели макар бод. Одиграли смо равноправну утакмицу са једном од најбољих екипа у овој лиги, у наставку такмичења желим им много среће, као и у Лиги шампиона", рекао је тренер црно-белих Александар Брковић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво