Читај ми!

Грешкама до пораза

Пораз јуниора Србије у последњој секунди од Туниса 29:28. Орлићи тако пропустили прилику да осигурају пласман у осмину финала.

Мушка јуниорска рукометна репрезентација Србије изгубила је од селекције Туниса са 29:28 (15:13), у трећем колу А групе првенства света, које се одржава у БиХ.

Овим неочекиваним неуспехом изабраници Владимира Драгићевића пропустили су прилику да осигурају пласман у осмину финала, а победу су, практично, имали у рукама.

Чврсти и упорни рукометаши афричке селекције већим делом узбудљивог сусрета играли су боље и сигурније и имали предност готово до саме завршнице. Ипак, ношени громком подршком са трибина дворане Борик, јуниори Србије успели су да преокрену резултат и минут и по пре краја поведу са 28:26.

Тада је, међутим, уследио необјашњив пад концентрације и плаћен је цех неопрезним, почетничким грешкама. Тунишани су смањили вођство голом из седмерца, српски тим потом није реализовао напад, што су противници казнили новим поготком из контранапада за изједначење 15 секунди пре звука сирене.

У последњем нападу српски јуниори поново су погрешили, а репрезентација Туниса искористила је поклон постигавши победоносни погодак у последњој секунди за заслужено славље.

Најефикаснији у редовима Србије били су Радивојевић са шест и Стефан Илић и Пешић са по пет голова, док су победнички састав предводили Мадби са шест и ЗЗазири и Суси са по пет погодака.

У осталим мечевима А групе Данска је победила Анголу са 31:18 (16:9), а Француска Русију са 33:28 (20:16).

Табела: Данска 6 бодова, Србија и Тунис по 4, Француска и Русија по 2 и Ангола 0.

Данас  у четвртом колу састају се Француска - Ангола (16 сати), Русија - Тунис (18.30) и Србија - Данска (21).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво