Читај ми!

Бивши играчи помажу Звезди

Рукометни клуб Црвена звезда је у врло тешкој ситацији али има назнака за бољу будућност. Наиме, бивши играчи Звезде и репрезентативци најавили су помоћ бившем клубу а учешће у решавању нагомиланих проблема узеће и Спортско друштво.

Црвеној звезди се наслућују лепши дани. Можда не наредне недеље, месеца, али у скорије време сигурно. Kaко наводи ''Спортски журнал'' бивши рукометаши црвено-белих, а садашњи носиоци дреса националног тима, изразили су жељу да помогну клубу из ког су потекли.

Тренутно је најбитнија дозвола за сезону, а рок за њено добијање је 1. август. Да би то било могуће потребно је исплатити све дугове, или се бар договорити са играчима којима се дугује да пролонгирају рок, тачније да се утврди нова динамика плаћања.

За нормално функционисање, старт од нуле, потребно је око 200.000 евра.

Али, и тај новац би могао да се нађе. Како? Уз помоћ правих звездаша, бивших играча, оних који су 2003/04. освојили дуплу круну, а потом у Лиги шампиона „скинули скалп" браниоцу трофеја Цељу.

''Репрезентативци Петар Ненадић, Никола Манојловић, Растко Стојкови су изразили жељу да помогну, ако могу. Разговарали су међусобно, нека њихова идеја је да се ангажују у налажењу спонзора'', каже тренер Ненад Перуничић.

Да је то реална опција потврђују и речи генералног секретара Спортског друштва Ивана Тодорова од пре неколико дана.

''Прикупљамо одређени број људи који ће се укључити у рад око клуба. Биће у будућој управи и бивших играча, наравно. Остаје само да се види на којој позицији. За Упрвани одбор клуба тражи се десетак људи, али десетак који ће да доносе средства. У њему ће сигурно бити и неко од бивших играча'', рекао је Тодоров.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво