Читај ми!

Мерсин: Злато за рукометашице!

Женска рукометна репрезентација Србије савладала је Словенију у финалу Медитеранских игара (25:19) и тако донела Србији ново златно одличје у турском Мерсину.

Рукометашице Србије освојиле су данас златну медаљу на Медитеранским играма у Мерсину, пошто су у финалу савладале Словенију са 25:19 (13:12).

Убедљиво најефикаснија играчица у српском тиму била је Јована Стојиљковић са седам голова. По четири поготка за победника постигле су Јелена Трифуновић и Јелена Живковић.

Голман репрезентације Србије Јована Рисовић истакла се се девет одбрана.

У селекцији Словеније најефикаснија била је Тамара Мавшар са пет голова, а један мање постигла је Ана Грос.

Српске рукометашице тако су "узвратиле ударац" у име колега, пошто је мушка селекција данас изгубила од Словенаца у мечу за пето место са 29:26.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво