Поносан што сам селектор Србије

Нови селектор мушке рукометне репрезентације Србије Љубомир Врањеш рекао је да је поносан што је дошао на то место и да мисли да његова екипа има добре шансе да се пласира на Европско првенство. Врањеш је оптимиста поводом пласмана "орлова" на првенство Европе.

Нови селектор мушке рукометне репрезентације Србије Љубомир Врањеш рекао је да је поносан што је дошао на то место и да мисли да његова екипа има добре шансе да се пласира на Европско првенство.

"Поносан сам што сам овде и што имам прилику да допринесем репрезентацији Србије у две преостале утакмице са селекцијам Русије у гостима, и Босном и Херцеговином у Нишу. Мислим да имамо добре шансе да добијемо, зато сам и прихватио овај посао", рекао је Врањеш на конференцији за новинаре у Ковилову.

Србија ће гостовати Русији 12. јуна, док ће четири дана касније играти против Босне и Херцеговине, у последње две утакмице Групе седам квалификација. "Орлови" су трећи на табели са пет бодова, иза Русије и Аустрије, док је Босна четврта.

Врањеш је казао да мисли да његови играчи могу да остваре циљ и пласирају се на континентални шампионат.

"Видим могућност за победу у обе утакмице, мислим да су играчи спремни, имаћемо два, три тренинга да се спремимо и да се максимално посветимо утакмицама које нас очекују. Бавим се детаљима, зато сам изабрао ове играче, јер мислим да они могу да постигну најбоље", казао је нови селектор "орлова".

Капитен репрезентације Момир Илић рекао је да све зависи од њега и његових саиграча, који имају све у својим рукама.

"Окупили смо се да из две преостале утакмице извучемо максимум. Од нас зависи и све је у нашим рукама, а играчи су спремни да дају све од себе. желимо да играмо у Данској и потрудићемо се да то и остваримо. Тренутно размишлајмо о Русији и концентрисани смо на ту утакмицу, даћемо све од себе и са новим тренером желимо много висе да постигнемо", рекао је Илић.

Европско првенство у Данској играће се од 14. до 26. јануара следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво