Читај ми!

Последња утакмица на бетону

Упркос тешким условима у којима тренирају краљевачки рукометни клубови постижу изврсне резултате у свим ранговима такмичења. Рукометни клуб Металац тријумфовао је у овој сезони а успех је обележен ревијалном утакмицом на терену који се више неће користити за тренинге и утакмице.

После 56 година, један рукометни терен ће бити затворен. Ђорђе Стевановић, припада последњој генерацији која је тренирала и играла на популарном бетону.

"Тренирамо моји другови и ја заједно већ девет година овде и није лако напустити овај терен, јер смо ту поникли, научили све што знамо", каже Ђорђе Стевановиђ.

Сезона је тек завршена, али у Металцу се припремају за нове изазове.

"Нама се поклопило да ове године када се завршава хала спортова направимо највеђи успех у историји клуба, каже тренер Марко Прибаковић. Надам се да ћемо у новој сезони ослањајући се на сопствени кадар успети да што дуже останемо у лиги, додаје Прибаковић.

Остаће успомене свих генерација током више од пет деценија играња на овом терену. Планова за будућност рукомета у Краљеву, има много.

"Ове године покушаћемо да доведемо те играче који су расположени да се врате, да појачамо екипу и да једноставно дођемо спремни да у Првој лиги Србије будемо сто дуже, додаје Бранко Савић, секретар рукометног клуба "Металац".

Ревијалном утакмицом рукометног, клуба "Металац" и репрезентације друге лиге Запад, на популарном бетону, стављена је тачка на тешке услове у којима је током више од пет деценија опстајао овај рукометни клуб.

Капије популарног бетона, се затварају, а рукометаши ће од наредне сезоне играти у новим условима и у висем рангу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво