Читај ми!

Момир Илић и даље у националном тиму

Капитен рукометне репрезентације Србије Момир Илић рекао је да неће одбити позив за национални тим и да његови наступи зависе од селектора. Он иза себе има сјајну сезону и прилику да са својим Килом освоји нову титулу шампиона Европе.

Српски рукометаш, Момир Илић, изјавио је да ће и дање бити на располагању националном тиму ако нови селектор буде сматрао да је потребан.

"Све зависи од селектора, да ли ћу му бити потребан, ако будем у његовим плановима. И раније сам рекао да Србију не могу да одбијем", рекао је Илић, саопштио је данас Рукометни савез Србије.

Илић ће са својим клубом, немачким Килом играти на завршном турниру Лиге шампиона, 1. и 2. јуна у Келну и покушаће да постане први српски рукометаш који је освојио три титуле европског шампиона.

"Желео сам да освојим једну титулу за почетак, а затим је све кренуло по реду. Прошле године смо имали феноменалну сезону без пораза. Ова сезона, последња у Килу, за мене је врхунац каријере. Волео бих да одем са три титуле. Пехар у Келну би био невероватан крај
бундеслигашког дела каријере за мене", рекао је он.

Илић је у Килу провео четири године, а на крају сезоне прећи ће у мађарски Веспрем, са којим је потписао четворогодишњи уговор.

"Бундеслига је напорна, много је дугих путовања, па вам је потребно много снаге и енергије. Мађарска лига је слабија, али је за мене то добро, Веспрем је прави избор. Биће лакших утакмица и више слободног времена. Бићу свежији за репрезентацију", рекао је он.

"Желим да помогнем колико могу. Било је ситуација када нисам могао да пружим више јер сам био исцрпљен. То се види по играчима из Бундеслиге, много су потрошени. Прелазак у Веспрем биће позитивна ствар", додао је Илић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво