Читај ми!

Реваншираћемо се Аустрији

Тренер рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић рекао је да верује ће се његова екипа реванширати Аустрији за пораз у трећем колу Групе 7 квалификација за Европско првенство. Репрезентативци већ и Зрењанину где их у недељу очекује меч са Аустријанцима. Меч се игра од 18.30 часова, директан пренос је на нашем Другом програму.

Рукометна репрезентација Србије допутовала је у Београду, одакле се одмах упутила у Зрењанин где ће се припремати за реванш утамицу против репрезентације Аустрије.

"Имамо прилику да се реванширамо репрезентацији Аустрије већ у недељу. Полажем све наде у то и верујем да ће овај састав у томе успети. Пораз свакако није био планиран, пореметила су нас искључења, одбрана у задњих 12 минута, као и суђење. За победу нам је потребно више од два расположена играча, то нам је у овом тренутку најбитније, како бисмо мирни сачекали јун", рекао је Вуковић.

Капитен репрезентације Момир Илић рекао је да репрезентација нема времена да размишља о јучерашњем поразу и додао да екипа мора да покаже "квалитет" ако жели да победи Аустрију у реваншу.

"Првих 45 минута имали смо резултатску предност и солидну игру. Нажалост, понављају се грешке које нам нису дозволиле да мирно приведемо утакмицу крају. Екипа се још уиграва, али је евидентно да смо бољи од Аустријанаца, што ћемо морати и да покажемо на терену уколико желимо да победимо", рекао је Илић.

Рукометна репрезентација Србије допутовала је данас у Београду, одакле се одмах упутила у Зрењанин где ће се припремати за реванш утамицу против репрезентације Аустрије.

Реванш утакмица ће се играту у недељу, 7. априла у 18.30 у "Кристалној дворани" у Зрењанину, која прима 2.800 гледалаца, а улаз на меч је бесплатан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво