Читај ми!

Бутулија поднео оставку

Председник рукометног клуба Црвена Звезда Игор Бутулија поднео је данас оставку на ту функцију, наводећи као разлог одузимање бодова и неиспуњена обећања у том спортском друштву. Бутулија је разочаран јер рукометни клуб није добио ни динара од помоћи ''Гаспрома'' спортском друштву и фудбалском клубу Црвена Звезда.

Због неиспуњених обећања клубу и одузимања бодова, председник Рукометног клуба Црвена Звезда Игор Бутулија поднео је оставку на ту функцију.

Бутулија је током викенда најавио одлазак, а сада је то учинио. Он је у саопштењу медијима рекао да је као председник, и раније као тренер, доносио новац преко спонзора и донација и да су та средства била већа него расходи, али да је клуб био у губитку због ранијих дугова.

"Све време док сам био председник смо били у маказама између обавеза према бившим и садашњим играчима. Ако се не исплаћују обавезе према бившима, РС одузима бодове, што сада и чини... А садашњи штрајкују ако им се не исплаћује", навео је Бутулија.

Некадашњи тренер и играч казао је да је "много пута" добијао обећања и уверавања од "одговорних лица" да ће РК добити донације и спонзоре, али да "од свега тога није било ништа".

"Врхунац су одлуке Одбора за хитна питања нашег фудбалског клуба, који је пре пар дана расподелио средства добијена од Гаспрома. У више наврата смо уверавани да ће део средстава припасти и рукометном клубу. Разумео бих да су сва средства остала у фудбалском клубу, али када је део тога подељен другим клубовима, највише кошаркашком то је било разочарење за нас у клубу", навео је Бутулија.

Он је додао да је о финансијској ситуацији у рукометној секцији разговарао са потпредседником Звезде Небојшом Човићем. Бутулија је навео да је обећања која је добијао преносио играчима, као и да им се извињава на томе зато што је веровао онима који су му давали обећања.

"Молио бих да се формира одговарајућа радна група како би се извршиле припреме за кадровска решења у рукометном клубу", навео је Бутулија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво