Читај ми!

Убедљив пораз Партизана

Рукометаши Партизана вечерас су у Нишу убедљиво изгубили од немачког Хамбурга са 42:21 (24:10) у утакмици деветог кола А групе Лиге шампиона. У последњем колу групе црно-бели гостују Адемар Леону из Шпаније.

Неславан опроштај црно-белих од публике у нишу. Гости из немачке експресним стартом и вођством од 7:0 покопали су све наде нашег шампиона у повољан резултат. Предност је константно расла. Партизан није имао ни снаге ни воље да се одупре снажном противнику. Изабраницима Александра Брковића то је био осми пораз у елитном такмичењу ове сезоне, а имају и једну победу.

Црно-бели су вечерас у нишком "Чаиру" одиграли сигурно најлошију утакмицу у сезони и већ после првих 15 минута било је евидентно да ће доживети убедљив пораз.
Ханс Линдберг предводио је немачку екипу са 10 голова, а два мање постигао је Фредерик Петерсен.

Богдан Радивојевић и Милош Ивошевић постигли су по четири поготка за шампиона Србије.
Партизан ће у последњем колу, 23. фебруара, гостовати шпанском Адемар Леону, екипи против које је забележио једину победу у ЛШ ове сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво