Читај ми!

Суспензија за Карабатића и Бојиновића

Француски олимпијски шампион Никола Карабатић и његов брат Лука, као и бивши репрезентативац Србије Младен Бојиновић, у групи су од седам рукометаша суспендованих на шест утакмица због нелегалног клађења.

Француска рукометна лига објавила је да су браћа Карабатић, Бојиновић, Самуел Онрубија, Драган Гајић, Примож Прост и Исам Теж проглашени кривим за "директно или индиректно стављање опклада на резултат утакмице".

Поменути рукометаши, у то време сви чланови Монпељеа, били су под формалном истрагом од октобра под оптужбом за превару и намештање утакмица. Они су негирали било какве злоупотребе.

Према речима тужиоца, укупно је 87.800 евра уплаћено је на клађење прволигашке утакмице између Монпељеа и Сесон-Севиња у мају прошле године. Већина опклада уплаћена је отприлике у исто доба дана, а 99,94 одсто "типовале" су да ће Сесон-Севињ водити на полувремену.

Уколико буду проглашени кривим за лажирање утакмице, рукометаши ризикују затворске казне до пет година, као и новчану од 75.000 евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво