Читај ми!

Нећу играти у Данској

Капитен рукометне репрезентације Србије Момир Илић неће играти на Европском првенству у Данској следеће године, али то не значи да се дефинитивно повукао из националног тима.

"Србији никад не могу да кажем 'не'. Велики сам патриота, али сигурно нећу играти на Европском првенству догодине. Већ сам разговарао са селектором Вуковићем и председником савеза Марјановићем, рекао сам шта планирам, наговестио сам то и раније. Али, пре свега тога, битна ставка је и пласман у Данску. За то су нам потребне још две победе у мечевима са Аустријом. Размислићу још месец, два и видети да ли ћу помоћи репрезентацији да то оствари", рекао је Илић за Спортски журнал.

Он је признао да је умор један од разлога такве одлуке, али и жеља да шансу у репрезентацији препусти млађима.

"Увек сам са поносом играо за Србију, некад мало слабије, али се трудио да то буде увек најбоље што у датом тренутку могу. Због мог здравља – ипак сам седам година у Бундеслиги –морам мало да се одморим. А, време је и да млади преузму одговорност, добију прилику да се развију у врхунске играче", додао је он.

Рукометаши Србије почетком недеље су изгубили од Шпаније у осмини финала Светског првенства.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво