Читај ми!

Стрпљењем до победе

Петар Ненадић добро познаје Пољаке и оценио је да ће победити екипа која буде стрпљивија. Он је навео да је циљ Србије да "сломи" Пољску добрим ритмом. Пољска синоћ доживела први пораз против Словеније.

Рукометни репрезентативац Србије Петар Ненадић рекао је данас да добро познаје следећег ривала на Светском првенству, селекцију Пољске и оценио да ће победити екипа која буде стрпљивија.

"Стварно их не би требало потцењивати, ни прецењивати. Озбиљна су екипа, годинама су међу осам најбољих тимова. Победа нам доста решава. Свесни да морамо да уђемо у меч као да је финале и да себи олакшамо пут ка циљу. Морамо добро да посложимо одбрану, паметно играмо у нападу. Ко буде стрпљивији и паметнији, победиће. Верујем да ћемо то бити ми", рекао је Ненадић који игра за пољску Вислу из Плока.

Он је навео да је циљ да Србије "сломи" Пољску добрим ритмом.

"Оно што смо видели код Пољака је да доста добро играју у одбани, у нападу немају пуно ротација, али знају шта хоће. Последња информација је да су дошла два нова играча и то Мартин Лијевски и Габер који игра у Килцеу у фази одбране. Тиме су добили још једног бека у ротацији, тако да могу више да одмарају бекове. Неће бити лако, али ми знамо шта хоћемо и идемо ка томе циљу. Не дај Боже неког лошег резултата, остаје нам меч са Словенијом где можемо да поправимо све грешке", додао је Ненадић.

Србија има максималан учинак после прве три утакмице на Светском првенству, док је Пољска синоћ доживела први пораз против Словеније.

Утакмица четвртог кола Ц групе Светског првенства Србија - Пољска игра се сутра од 20.15 у Сарагоси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво