Звезди одузети бодови, Бутулија бесан

Рукометашима Црвене звезде одузета су још два бода због неизмирених обавеза према играчима. Тако је „црвено-белима" укупно одузето четири бода, а председник клуба, Игор Бутулија, највећег кривца види у председнику Рукометног савеза Србије Велимиру Марјановићу.

Председник рукометног клуба Црвена звезда Игор Бутулија изјавио је да председник Савеза Велимир Марјановић жели да угаси "црвено-беле".

Директор Супер лиге одузео је још два бода (укупно четири) Црвеној звезди због неизмирених дуговања према играчима у износу од 20.000 евра.

Бутулија је објаснио да је Марјановић искористио парламентарне изборе у држави како би "на брзину" сазвао Ванредну скупштину Рукометног савеза Србије и сменио одређене људе.

"За директора лиге поставио је члана УО Партизана, председник Заједнице прволигаша је такође члан УО Партизана, а сменио је и председника судијске организације. Генерални секретар је играо 20 година у Партизану, али он нема никакве везе са овом причом, јер ради часно и одговорно посао", рекао је Бутулија агенцији Бета.

Он је додао да када је говорио људима који треба да дају Црвеној звезди новац, да ће им одузети бодови, они нису веровали.

"То се не догађа у другим спортовима, не догађа се у држави у којој је општа економска криза", закључио је Бутулија и додао:"Јасно је да тај човек може да ради шта хоће. Како би се било ко осећао на мојем месту, да мора да се бори против нечије самовоље?".

Марјановић је раније био председник рукометног клуба Партизана, сада је члан Управног одбора, али и члан УО Спортског друштва "црно-белих".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се