Читај ми!

Рисовићева поново у тиму

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић одлучио је да у национални тим врати резервног голмана Јовану Рисовић, саопштио је Рукометни савез Србије.

Она је испала из екипе уочи јучерашње утакмице с Француском у последњем колу групне фазе Европског првенства, а уместо ње позвана је Ана Качаревић.

Качаревићева је кратко била на терену у победи Србије над Француском, али у сутрашњем полуфиналу против Црне Горе неће конкурисати за тим.

Разлози ових промена нису наведени.

Први голман српске репрезентације је Катарина Томашевић која се истакла одличним одбранама током целог турнира.  Србија и Црна Гора састаће се у суботу од 17.00 у београдској Арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво