Читај ми!

Први изазов – Швеђанке

Рукометашице Србије утакмицом против Швеђанки настављају такмичење на Европском првенству. Меч почиње у 20.10 уз директан пренос на Првом програму РТС-а. У новој групи наше рукометашице ће играти још са Француском и Данском.

Женска рукометна репрезентација Србије на почетку такмичења у главној фази Европског првенства игра у понедељак против селекције Шведске. Меч са Шведском на програму је од 20.10 у Београдској арени, а у исто време дан касније изабранице Саше Бошковића састаће са Данском. Последњи меч у новоформираној групи српске рукометашице одиграће у четвртак од 18.10 против Француске.

"У овој фази такмичења сваки противник је тежак, биће неизвесно, јер све три репрезентације могу да освоје медаљу. Идемо корак по корак и покушаћемо да на свакој утакмици пружимо максимум. Надамо се да ће публика доћи у још већем борју и да ће нам пружити неопходну подршку", рекао је Бошковић.

У групи у Новом Саду такмиче се Црна Гора, Мађарска, Шпанија, Русија, Румунија и Немачка.

Пролаз у полуфинале обезбедиће две првопласиране селекције из обе групе.



ТАБЕЛА I:
Норвешка 4
Француска 2
Србија 2
Шведска 2
Данска 2
Чешка 0

ТАБЕЛА II:
Црна Гора 4
Мађарска 4
Шпанија 2
Русија 1
Румунија 1
Немачка 0

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво