Читај ми!

Бошковић: Од нас зависи!

Саша Бошковић, селектор женске рукометне репрезентације, изјавио је да, уколико његов тим понови игру из другог полувремена са Норвешком, неће бити проблема. Селектор позива навијаче да помогну нашој репрезентацији. Први меч са трибина пратило само 3.000 гледалаца.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић изјавио је данас да у сутрашњем мечу против Украјине на Европском првенству у Србији све зависи од његовог тима.

"Украјина може да победи сваког и да изгуби од сваког. Морамо да будемо много опрезни. Добро ћемо се спремити, али све зависи од нас. Ако поновимо игру из другог полувремена утакмице с Норвешком, нећемо имати проблема", рекао је Бошковић новинарима у Ковилову.

Србија је јуче почела такмичење поразом од четвороструког узастопног европског првака, као и светског и олимпијског шампиона Норвешке. Домаће играчице су на полувремену губиле пет разлике, али су пред крај другог изједначиле, а на крају биле поражене са 28:26.

"На сваком кораку се видело колико су девојке желеле победу. Биле су можда мало преоптерећене и осећале су грч због превелике жеље да покажу све... Играли смо, међутим, против најбоље репрезентације на свету која је знала да искористи сваку нашу грешку", рекао је Бошковић.

Селектор је казао да му је, ипак, жао што је Србија изгубила.

"Публика нас је бодрила, девојке су се бориле због њих и жао нам је због пораза. Ако у наставку такмичења будемо играли као у другом полувремену, нећемо имати проблема ни са Украјином ни са Чешком, а после ни са осталим репрезентацијама. Не сумњам да ће тако бити", рекао је Бошковић.

Србију је у Арени гледало око 3.000 људи, што је добро за женски рукомет, али мало да се избегне осећај потпуно празне хале.

"Очекујем више људи у наредним утакмицама, али ми не смета и ако дође мање. И један човек да буде на трибинама, ми ћемо гинути као да их је сто хиљада", рекао је Бошковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара