Читај ми!

Бошковић: Са Норвешком главни тест

Селектор српских рукометашица Саша Бошковић рекао је пред дуел са Норвешком у првом колу Групе А Европског првенства да ће та утакмица показати колико његова екипа може у другом кругу ако дође до њега.

"Надам се да ћемо већ у првој утакмици показати колико можемо и да дођемо до циља који смо зацртали, а то је други круг. Не бих да потцењујем ни Украјину ни Чешку, али нам је утакмица са Норвешком показатељ шта бисмо могли да урадимо у другом кругу", рекао је Бошковић агенцији Бета.

Бошковић је истакао да ће његова екипа учинити све да против светских, европских и олимпијских шампионки дође до повољног резултата.

"Очекујемо да већ против Норвешке дамо свој максимум. Норвешка нам је стицајем околности противник у првом колу и ми ћемо учинити све да дођемо до повољног резултата. Најбоља су репрезентација на свету, имају фантастичне резултате већ 15 година, освојиле су све што су могле и част нам је да играмо са њима", истакао је он.

Селектор Србије је рекао да ће његове рукометашице показати колико воле своју земљу.

"Мислим да ће девојке показати публици колико волимо ову земљу и колико смо спремни да се одрекнемо свега и покажемо колико вредимо.

Желим да навијачи дођу да подрже девојке и покажу колико воле своју земљу", рекао је Бошковић.

Капитен српских рукометашица Андреа Лекић казала је да је Норвешка апсолутни фаворт за освајање Европског првенства, али да њена екипа има шансе у уткамици првог кола.

"Спремне смо, здраве и са узбуђењем чекамо почетак и утакмицу са Норвешком. Они су апсолутни фаворит за освајање првенства, али се надамо да домаћи терен представља фактор изненађења. У утакмицу не улазимо погнуте главе, радиле смо и размишљале како са њима", казала је Андреа Лекић.

Утакмица између Србије и Норвешке играће се сутра од 20.15 у београдској Арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара