Читај ми!

Медведи прејаки за црно-беле

Рукометаши Партизана изгубили су у Нишу од руских Чеховских медведа са 27:31 (11:14), у седмом колу Групе А Лиге шампиона. Руси преокренули резултат у другом полувремену.

Црно-бели нису успели да направе изненађење и да савладају фаворизоване госте из Русије. Одиграли су одлично прво полувреме, али су посустали у другом делу меча, када су гости постигли чак 20 голова.

Ношени громком подршком са трибина у дворани Чаир црно-бели су одлично почели утакмицу и након ефикасне игре отишли на одмор са три гола предности. Чинило се да су близу друге победе у елитној конкуренцији, међутим, у наставку је дошло до великог пада у игри, што су гости умели да искористе.

У првом полувремену екипе су биле изједначене. Чеховски медведи су повели са 10:9, а затим су црно-бели серијом од 5:1 успели да на одмор оду са предношћу од три гола (14:11).

Искусна екипа Чеховских медведа заиграла је знатно ангажованије у другом полувремену и за тили час достигла предност Партизана, који је у овом делу меча примио 20 голова.
Почетком другог полувремена руски тим је веома брзо дошао до изједначења (14:14), а у 37. минуту већ је водио са 18:16. У 45. минуту руски тим је водио са 24:19 и победник је био одлучен.

Најефикаснији у редовима црно-белих били су Митровић са шест и Радивојевић са пет погодака, док је госте до победе предводио Дибиров са седам голова.

У првом мечу у Москви Чеховски медведи су победили са 38:31. Партизан је последњи на табели Групе А са једном победом и шест пораза, док су Чеховски медведи први са пет победа и једном нерешеном утакмицом и једним поразом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара