Читај ми!

На крилима публике

Још седам дана до почетка Европског првенства. Рукометашице Србије надају се великој подршци навијача и сличном сценарију као прошле године када су мушкарци на домаћем терену освојили сребрну медаљу.

Српска рукометашица Катарина Крпеж изјавила је данас да очекује велику подршку навијача на Европском првенству и да се нада сличном сценарију као прошле године када су мушкарци на домаћем терену освојили сребрну медаљу.

Србија ће мечеве прве фазе играти у београдској дворани Пионир, у А групи са Норвешком, Украјином и Чешком.

"Волела бих да буде као код мушкараца. Сваком спортисти то пуно значи. Када играш пред пуном халом, поготово својих навијача, срце хоће да експлодира. Не бих волела да буде више туђих навијача него наших. Пуно пријатеља пита за улазнице, доћи ће људи који нас воле и поштују, како нас, тако државни тим", рекла је Крпеж.

Српске рукометашице имају скор 0-9 на последња три велика такмичења и нестрпљиво очекују прву победу.

"Чињеница је да немамо победу, али је реалност и да све играмо у добрим клубовима и да смо на припреме дошле у доброј форми. Нећемо потценити Украјину и Чешку, али се подразумева да добијемо те утакмице. Ако крене лоше и почнемо да губимо, не смемо да падамо и одустанемо од борбе", поручила је Крпеж.

Десно крило љубљанског Крима додала је да из дана у дан расте притисак, јер је остало још само седам дана до почетка шампионата.

Лоше вести за селектора Сашу Бошковића донела је повреда пивотмена Марија Лојпур на загевању меча са омладинцима Партизана, али сви у националном тиму се надају да ће искусна рукометашица за пар дана бити у тренажном процесу.

Европско првенство у рукомету за жене биће одржано од 4. до 16. децембра у Београду, Новом Саду, Вршцу и Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије