Читај ми!

Освета у Монпељеу

Партизан не жели да понови грешке из првог дуела са Монпељеом када је прошле недеље изгубио 29:32 у равноправној утакмици. Црно-бели се надају се да ће се реванширати ривалу у шестом колу Лиге шампиона који је на програму у недељу од 19.00 часова.

Рукометаш београдског Партизана Мијаило Марсенић рекао је данас да ће та екипа у недељу покушати да се реваншира домаћем Монпељеу и забележи победу у мечу шестог кола Лиге шампиона.

"Монпеље је екипа која је, после свих проблема које су имали, почела да ређа добре резултате и њихове игре иду узлазном путањом. Надам се да се неке грешке које смо направили у одлучујућим тренуцима на прошлој утакмици са Монпељеом неће поновити и да ћемо им се реванширати за пораз на нашем терену", рекао је Марсенић по доласку у Монпеље.

Црно-бели су у Француску отпутовали без одрађеног тренинга и без једног од најбољих играча Уроша Митровића, који је због повреде остао у Београду.

"Биће јако тешко, јер су они одлични кад играју код куће, али мислим да треба да уђемо у меч са великом дозом самопоуздања јер ћемо само тако одиграти још једну добру утакмицу", закључио је Марсенић.

Утакмица шестог кола А групе Лиге шампиона између Монпељеа и Партизана игра се сутра од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије