Простак на паркету

Рукометаш италијанског Бриксена Иван Стуфер зардио је суспензију од два меча јер је на утакмици против Бозена скинуо шортс и провоцирао противничке навијаче. Стуфер је то учинио пошто је добио директан црвени картон јер је ударио противничког играча, а када је завршио свој шоу на паркету, отишао је на трибину са својим навијачима и наставио да провоцира противника.

На мечу италијанског рукометног првенства између Бриксена и Бозена публика је присуствовала несвакидашњој сцени, када је играч домаће екипе Иван Стуфер, после директног искључења, скинуо шортс, и окренуо се ка противничким навијачима држећи се за гениталије.

Стуфер није ту стао већ је наставио да провоцира противничке навијаче испред њихове трибине, да би на крају прескочио ограду и дошао код навијача Бриксена у коп, што су они са одушевљењем поздравили.

За свој „стриптиз" и „културу" Стуфер је добио само два меча суспензије, док је његова екипа меч изгубила утакмицу резултатом 36:25.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се