Читај ми!

Неизвесно је ко ће бранити

Тренер голмана женске рукометне репрезентације Србије Драгица Ђурић рекла је да се до прве утакмице неће знати ко ће бити стартер међу стативама националног тима на предстојећем Европском првенству.

"Ситуација са голманима је недефинисана јер, реално, немамо врхунске голмане".  Голмани су, међутим, раније почели са припремама.

"Девојке су врло позитивно приступиле тренинзима, жељне су рада и напретка. Имамо Катарину Томашевић која брани у Тирингену, али у последње време нема велику минутажу, што је проблем. Јована Рисовић се наметнула партијама у младој репрезентацији, али она има само 20 година. Имамо још кандидаткиња, али ја заиста не знам које четири играчице ћу пријавити за коначан списак", казала је Ђурићева.

Бивша репрезентативка, која је сада задужена и за женски рукомет у српском Савезу, истакла је да не може да се зна ко ће бити први голман када почне првенство.

"Сви су исти, психолошки спремни и посвећени нашем циљу, а то је пролазак у другу рунду турнира. До прве утакмице је остало више од месец дана, а на првенству ће бранити она која буде најспремнија", додала је Драгица Ђурић.

Европско првенство одржаће се у Србији од 4. до 16. децембра 2012. године, а окупљање домаћих репрезентативки заказано је за 19. новембар

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара