Читај ми!

Без изненађења у Хамбургу

Црно-бели нису успели да направе нови подвиг. Партизан је у утакмици четвртог кола Лиге шампиона поражен од немачког Хамбурга са 30:24 (17:13). Наредни меч је 18. новембра, када у Нишу гостује француски Монпеље. Партизан у елити има једну победу и три пораза.

Рукометаши Партизана изгубили су данас од немачког Хамбурга са 30:24 (17:13) у утакмици четвртог кола А групе Лиге шампиона.

Црно-бели су добро почели меч, као и сваки пут ове сезоне у елитном клупском такмичењу, али уследио је несхватљив пад у игри, посебно у другом полувремену, када су први гол дали тек у осмом минуту и то из седмерца.

Хамбург је после треће победе остао у трци за прва два места у групи, док је Партизан на претпоследњем месту са скором 1:3 и бодом више испред Монпељеа.

Најефикаснији у српском тиму са по пет голова били су Ненад Максић и Милош Ивошевић, док су Хамбург предводили Михаел Краус са осам погодака, седам је постигао Ханс Линдберг, а пет Домагој Дувњак.

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић рекао је да је незадовољан оним што су црно-бели показали на гостовању у Хамбургу.

Нисам задовољан оним сто смо вечерас приказали, генерално, мислим да смо играли много слабо у нападу, без обзира на то сто је Хамбург играо у ослабљеном саставу. Уместо да то искористимо, ми смо испустили нову шансу да победимо", изјавио је Брковић после меча.

Он је додао да је Хамбург, без обзира што је био ослабљен, потврдио да је јака екипа, нарочито на свом терену.

"Ето, нисмо одиграли на оном нивоу на ком смо мислили да ћемо играти. Били смо оптимисти, али на крају није испало онако како смо замислили, рекао је тренер Партизана.

Следећу утакмицу у ЛШ рукометаши Партизана играју 18. новембра, када у Нишу гостује француски Монпеље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара